e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΔιεθνής Κουζίνα

Τορτελίνια με μπέικον αλά κρέμ

Αρώματα Ιταλίας έχει σήμερα το μενού

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ Τορτελίνια
  • 6 φέτες Μπέικον
  • 150 ml Κρέμα γάλακτος
  • 1/2 Κύβος λαχανικών
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

  1. Βράζετε τα τορτελίνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό στον χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία σας.
  2. Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο σωτάρετε το μπέικον (χοντροκομμένο) για 1 λεπτό.
  3. Στη συνέχεια ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και τον κύβο λαχανικών και αφήνετε να σιγοβράσουν για 2 με 3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα σας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ:http://jonakos.gr/2017/11/28/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!

Comment here