e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

GourmetΓΕΥΣΕΙΣ

Φιλέτο Καρπάτσιο

Πεντανόστιμο πιάτο

Υλικά

200 γρ φιλέτο μοσχαρίσιο
λίγη ρόκα ή λίγη ψιλά στο μαντολίνο κομμένη μαραθόριζα ή άλλη πρασινάδα της επιθυμίας σας
παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κ.σ. κάπαρη
φλούδες από τυρί  Σαν Μιχάλη Συρου ή Πεκορίνο Αμφιλοχίας ή Παρμεζάνα

Πώς το φτιάχνουμε

Παγώνουμε το φιλέτο για λίγη ώρα στην κατάψυξη και μετά το κόβουμε σε φέτες στην μηχανή των αλλαντικών ( αν δεν έχετε μηχανή, μπορείτε να παρακαλέσετε τον χασάπη σας να κάνει την διαδικασία και να σας το κόψει σαν προσούτο)
Απλώνουμε κάθε φέτα, την μια διπλα στην άλλη, και από πάνω απλώνουμε την πρασινάδα, το τυρί και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Πηγή:https://www.gourmed.gr/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!