e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

GourmetΓΕΥΣΕΙΣ

Φρέσκα χειροποίητα ραβιόλια με γέμιση μοσχαράκι και κόκκινη πικάντικη σάλτσα

Δύσκολη “άσκηση” αλλά υπέροχη γεύση

Υλικά για 4 άτομα

Για τη ζύμη:
300gr αλεύρι σκληρό
4 κρόκοι, 1 αυγό
Λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Για τη γέμιση:
400gr ουρά μοσχαρίσια
1 καρότο, 1 κρεμμύδι, θυμάρι
2 σκελίδες σκόρδο, 4 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Κόκκινο κρασί

Πώς το φτιάχνουμε

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και αφού σχηματιστεί μια ελαστική ζύμη αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά  ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο.

Σωτάρουμε  κρέας με τα λαχανικά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα.  Σβήνουμε με κρασί προσθέτουμε τα καρυκεύματα και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, αφήνοντας τη να σιγοβράσει για 2 περίπου ώρες.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://winesofgreece.org

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!