e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Χοιρινό Ψαρονέφρι με Μπύρα

Απίθανο φαγητό για όλους

Υλικά

  • 1,5 κιλό ψαρονέφρι πλυμένο, σκουπισμένο, και κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 12 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας κορν φλαουρ

Πως το φτιάχνουμε

Βάζεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρεις το κρέας να πάρει χρώμα γύρω γύρω.

Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 ακόμη λεπτά.

Ρίχνεις τα μανιτάρια, το καρότο και τις πιπεριές και σωτάρεις για άλλα 4 λεπτά.

Αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις.

Προσθέτεις τη μπύρα και αφήνεις να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: http://www.miam.gr/