Χταπόδι ξιδάτο

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
assets_LARGE_t_1401_12678536_type12905

Ο καλύτερος φίλος για ουζάκι

Υλικά

  • 2 χταπόδια (800 γραμμ. περίπου το καθένα) 
  • 1 φλιτζ. λάδι 
  • 1 φλιτζ. ξίδι

Πώς το φτιάχνουμε

Καθαρίζετε και πλένετε τα χταπόδια. Τα βράζετε με το νερό τους μέχρι να πάρουν ροζ χρώμα.

2. Τα βγάζετε και τα κόβετε κομματάκια. Τα ξαναβράζετε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι και το ξίδι.

3. Τα αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιουν τελείως το νερό.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

    Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
  2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

    Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
  3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

    Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου

Δείτε πριν φύγετε

Trannos: Νέο Τραγούδι & Music Video «Ibiza»

Ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια YouTube views και γίνεται αμέσως viral, παρουσιάζει το νέο του single και music video και μας πάει