e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Χταπόδι ξιδάτο

Ο καλύτερος φίλος για ουζάκι

Υλικά

  • 2 χταπόδια (800 γραμμ. περίπου το καθένα) 
  • 1 φλιτζ. λάδι 
  • 1 φλιτζ. ξίδι

Πώς το φτιάχνουμε

Καθαρίζετε και πλένετε τα χταπόδια. Τα βράζετε με το νερό τους μέχρι να πάρουν ροζ χρώμα.

2. Τα βγάζετε και τα κόβετε κομματάκια. Τα ξαναβράζετε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι και το ξίδι.

3. Τα αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιουν τελείως το νερό.

Comment here