ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Χωριάτικη κρεατόπιτα χωρίς φύλλο με γραβιέρα

Δοκιμάστε την συνταγή και θα μας θυμηθείτε

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό πατάτες
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος
¼ κιλό Χωριό γραβιέρα Γλυκιά ή Ώριμη ή Μακράς Ωρίμανσης τριμμένη
25 γρ. Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος αλατισμένο ή Βούτυρο ελαφρύ soft Χωριό
25 γρ. αλεύρι
6 μέτρια καρότα
3 κουταλιές της σούπας γάλα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές
1 μέτριο κρεμμύδι
1 κεφάλι σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

  1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις πατάτες.
  2. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πατάτες για 20 με 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Έπειτα τις στραγγίζουμε και τις λιώνουμε με ένα πιρούνι.
  3. Προσθέτουμε στις πατάτες το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος αλατισμένο (ή Βούτυρο ελαφρύ soft Χωριό).
  4. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.minervahorio.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!