Ψητό χοιρινό στη σακούλα

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
1-5

Εκπληκτική νοστιμιά στο τραπέζι μας

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

2 κιλά χοιρινό καρέ μαζί με το δέρμα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ.τσαγ. γλυκό κρασί κόκκινο
1 κ.σ. μέλι
Χυμό από ένα πορτοκάλι
2 φλούδες πορτοκάλι
½ κ.γ. θρούμπι ξηρό
½ κ.γ. φασκόμηλο ξηρό
1 κ.γ. πράσινο πιπέρι σε κόκκους
1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι
1 μεγάλη σακούλα ψησίματος

Πώς το φτιάχνουμε

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ᵒC . Βάλτε το κρέας από το ψυγείο και αφήστε το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για δυο ώρες.
  • Το ταμπονάρετε το χοιρινό καρέ με χαρτί κουζίνας ώστε να τραβήξει όλα τα υγρά για να μα κάνει τραγανή πέτσα.
  • Σε ένα μπλέντερ σπάστε το αλάτι, το πιπέρι, το θρούμπι και το φασκόμηλο μέχρι να γίνουν σκόνη. Περάστε το χοιρινό με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τη «σκόνη» των μπαχαρικών.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.meatandgrillstories.com/psito-choirino-foyrnoy-sti-sakoyla/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Σάκης Ρουβάς: Στο Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων με το «Πάρε Με Αγκαλιά»

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, στην κορυφή του Official Airplay Chart. Το νέο single του Σάκη Ρουβά «Πάρε Με Αγκαλιά» που συμπεριλαμβάνεται στο επί 4 συνεχόμενες εβδομάδες Νο1 σε πωλήσεις album «Στα Καλύτερά Μου», χτύπησε

Γιώργος Σαμπάνης: Αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας στις 2 sold out συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας! (video/pics)

Ο Γιώργος Σαμπάνης χάρισε δύο μαγικές νύχτες στο κοινό της Αθήνας, που τον αποθέωσε κυριολεκτικά το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας! Ο αγαπημένος