ΓΕΥΣΕΙΣΔιεθνής Κουζίνα

Xοιρινά πικάντικα παϊδάκια

Εξαιρετική συνταγή για όλους

ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα

3 σειρές χοιρινά spareribs (παϊδάκια)
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελ. σκόρδο σπασμένη
2 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. ήπια σκόνη τσίλι
300 ml χυμό ντομάτας (πασάτα σε κονσέρβα)
2 κ.σ. πουρέ ντομάτας
150 ml cider (μηλόξυδο), κόκκινο ή λευκό ξύδι
125 gr. Σκούρα καστανή ζάχαρη

Πώς το φτιάχνουμε

  • Προθερμένετε τον φούρνο στους 150 ᵒC στις αντιστάσεις ή στους 130 ᵒC στον αέρα. Βάλτε τα παϊδάκια σε μια σχάρα μέσα σε ένα ταψί σε μια στρώση και γεμίστε το ταψί με νερό. Στη συνέχεια καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε για περίπου 1 ½ ώρα. Στραγγίστε καλά τα παϊδάκια από το νερό και το λίπος. Αν δεν τελειώσετε τα παϊδάκια αμέσως, καλύψτε με μια μεμβράνη και βάλτε τα στο ψυγείο μέχρι να τα μαγειρέψετε.
  • Παράλληλα τσιγαρίστε το κρεμμύδι στο τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σκόρδο, την καπνιστή πάπρικα και τη σκόνη τσίλι και τσιγαρίστε για 1 λεπτό……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.meatandgrillstories.com/choirina-pikantika-paidakia-ston-foyrno-spare-ribs/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!