ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μιλφείγ με μάνγκο, λευκή σοκολάτα και cranberry

Ένα γλυκό που συναρπάζει

Υλικά

  • Για την κρεμά μας
  • 300γρ. κουβερτούρα λευκή ΙΟΝ
  • 200ml. κρέμα γάλακτος
  • ¾ από ένα μάνγκο
  • Για την σφολιάτα μας
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 αβγό
  • 15ml. νερό
  • 40γρ. μαύρη ζάχαρη
  • Για το γαρνίρισμα
  • 100γρ. Cranberry
  • ¼ από το υπόλοιπο μάνγκο
  • 30γρ.άχνη ζάχαρη
  • 10 φύλλα δυόσμου

Πώς το φτιάχνουμε

  • Βάζουμε το φύλλο σφολιάτας σε ένα ταψί με μια λαδόκολλα και το περνάμε με να πινέλο και από τις δυο πλευρές με το αβγό και το νερό αφού πρώτα το έχουμε ανακατέψει,στην συνέχεια ρίχνουμε και από τις δυο πλευρές μαύρη ζάχαρη, τρυπάμε το φύλλο με ένα πιρούνι σε όλα τα σημεία και το βάζουμε στο φούρνο για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς
  • 2.Χτυπάμε τα 150ml κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφριά σαντιγί
  • 3.Λιώνουμε την λευκή κουβερτούρα της ΙΟΝ σε ένα μπεν μαρι
  • 4.Καθαρίζουμε το μάνγκο χρησιμοποιώντας τα ¾ και το πολτοποιούμε μαζί με τα 50ml κρέμας γάλακτος……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://ionsweets.gr/recipe-items

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!