ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Χοιρινό με πατάτες γιαχνί

Εξαιρετική “ζεστή” συνταγή

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 8 μεγάλες πατάτες
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. σάλτσα
  • 1 ποτ. κρασιού ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • 1 κλαράκι μαϊντανο

Πώς το φτιάχνουμε

Ξεβράζουμε το κρέας κι όταν έχει στραγγίξει καλά, το τσιγαρίζουμε με το λάδι.
Όταν ροδίσει από όλες τις μεριές, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σοταριστούν.

Βάζουμε την σάλτσα, το πιπέρι, το αλάτι, 2-3 ποτήρια νερό και το ψήνουμε 1 ώρα περίπου ή στη χύτρα 30 ……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.missbloom.gr

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!