ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Κοτόσουπα με ξινόχοντρο και ξινομυζήθρα!

Ότι καλύτερο για τις κρύες μέρες

ΥΛΙΚΑ

1 κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής
3 λίτρα νερό
1 κρεμμύδι
1/2 κιλό ξινόχοντρο
100 γρ. ξινομυζήθρα
αλάτι
πιπέρι
λίγο φρέσκια μαντζουράνα

Πως το φτάχνουμε

Βράζουμε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι για 1 ώρα σουρώνουμε το ζωμό και το βάζουμε να ξαναπάρει βράση. Προσθέτουμε τον ξινόχοντρο και 50 γρ. ξινομυζήθρα.

Βράζουμε 20-25 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει η σούπα μας. Εν τω μεταξύ ξεκοκκαλίζουμε το κοτόπουλο του βάζουμε πιπέρι και το κόβουμε μικρά κομματάκια για να το βάλουμε στη σούπα…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://evaparakentaki.com/kotosoypa-me-xinochontro-kai-xinomyzithra/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!