ΓΕΥΣΕΙΣΓεύσεις από Ελλαδα

Μοσχαρίσια Παϊδάκια Με Σόγια Σως

Άλλα κόλπα απο τον Άκη! Φτιάξτε τα αμέσως

Υλικά

1.5 κιλό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο
πουρές πατάτας
3 σκ. σκόρδο
3 ½ κ.σ. μαύρη ζάχαρη
4 κ.σ.  σάλτσα σόγιας
2 ½ κ.σ σησαμέλαιο
1 ½ κ.σ. σπορέλαιο
3 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο

Πώς το φτιάχνουμε

  • Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε όλο το λευκό μέρος του κρέατος που είναι μία λεπτή αλλά πολύ σκληρή πέτσα.
  • Κόβουμε κάθετα χωρίζοντας το κάθε κόκκαλο ξεχωριστά και τα βάζουμε μέσα σε ένα μπολ.
  • Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια, βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αδειάζουμε στο μπολ και ανακατεύουμε με το κρέας καλά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το μπολ για όλη τη νύχτα στο ψυγείο ή το λιγότερο για 2 ώρες.
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 140ο C στον αέρα……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://akispetretzikis.com/el/categories/kreas/moscharisia-paidakia-me-sogia-sws

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!