Αρώματα Ιταλίας έχει σήμερα το μενού
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ Τορτελίνια
- 6 φέτες Μπέικον
- 150 ml Κρέμα γάλακτος
- 1/2 Κύβος λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
Πώς το φτιάχνουμε
- Βράζετε τα τορτελίνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό στον χρόνο που αναγράφετε στη συσκευασία σας.
- Σε ένα τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο σωτάρετε το μπέικον (χοντροκομμένο) για 1 λεπτό.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τη κρέμα γάλακτος και τον κύβο λαχανικών και αφήνετε να σιγοβράσουν για 2 με 3 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα σας.
Διαβάστε την συνέχεια εδώ:http://jonakos.gr/2017/11/28/%CF%84%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CE%BA%CF%81%CE%AD%CE%BC/
Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!