Χοιρινό τσιγαριαστό

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
tsigariasto-elaiolado-latzimas

Απλά δεν υπάρχει! Εύκολο και νόστιμο

Υλικά

1 κιλό χοιρινό
60 γρ. ελαιόλαδο ΛΑΤΖΙΜΑΣ
15 γρ. χυμό λεμονιού
10 γρ. αλάτι

Πώς το φτιάχνουμε

Τεμαχίζουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε σε ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς στη κατσαρόλα.

Προσθέτουμε λίγο νερό και αφού μαγειρευτεί, το περιχύνουμε με χυμό λεμονιού και κατεβάζουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε