Gourmet

Ψαρονέφρι γλυκόξινο

Μια εξαιρετική συνταγή

Υλικά

  • 1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για την μαρινάδα

1/2 φλιτζάνι ξίδι βαλσάμικο
1/4 φλιτζανιού σόγια σως με μειωμένο αλάτι
1/3 φλιτζανιού μέλι
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
2 κ.σ. φυλλαράκια δενδρολίβανο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

  1. Πλένουμε το ψαρονέφρι και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας.
  2. Σε μεγάλο σκεύος που κλείνει ανακατεύουμε τα υλικά για τη μαρινάδα. Χτυπάμε με το σύρμα για να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Δεν προσθέτουμε προς το παρόν αλάτι γιατί έχει η σόγια σως.
  3. Μαρινάρουμε το ψαρονέφρι στην μαρινάδα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3-4 ώρες.
  4. Όταν περάσει ο χρόνος μαριναρίσματος το βγάζουμε από το ψυγείο και το ετοιμάζουμε για ψήσιμο.
  5. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά 2 κ.σ. ελαιόλαδο……

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://icooktoheal.com/recipe-items

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!