e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Gourmet

Jack Daniel’s Ribs

Γλυκόξινα, πικάντικα ribs με την ιδιαίτερη Jack Daniel's sauce (αναφέρεται από την πηγή της ότι είναι των Τ.G.I. Friday's). Μπελαλίδικη, αλλά ο ουρανίσκος σας θα δικαιωθεί. Εάν τη φτιάξετε εσείς, φροντίστε να πλύνει άλλος τα πιάτα…

Υλικά

χοιρινά παϊδάκια πλάτης περίπου 1 kg σε μονοκόμματο κομμάτι.

Για τη μαρινάδα:
1 μεγάλο κουτί μπύρα
1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα

Για το μείγμα μπαχαρικών cajun:
4 κουταλάκια πάπρικα
2 κουταλάκια αλάτι
1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη (έβαλα 1 σκελίδα στην πρέσσα σκόρδου)
1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη (έβαλα 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο καλά στο μπλέντερ)
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι αλεσμένο
1 κουταλάκι άσπρο πιπέρι αλεσμένο
1 κουταλάκι μάυρο πιπέρι αλεσμένο
1/2 κουταλάκι ξερή ρίγανη
1/2 κουταλάκι θυμάρι

Για τη Jack Daniel's glaze:
10 ml λάδι
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
8ml ουίσκι Jack Daniel's (έβαλα 1 κουταλιά της σούπας)
60 ml μηλόξιδο
30 ml soy sauce
60 ml ζωμό βοδινού
1 κούπα μαύρη ζάχαρη
1 πρέζα πιπέρι καγιέν

πηγή; sintagespareas.gr


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!