Mac and Cheese με Αστακό

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Mac-and-Cheese-με-Αστακό-1200x675

Μοναδική συνταγή

Υλικά Συνταγής

400-450 γρ αστακό (1 τμχ κατεψυγμένο*)
250 γρ ζυμαρικά κοραλάκι
110 γρ τσένταρ
170 γρ γραβιέρα Gruyere Ελβετίας ή γλυκειά γραβιέρα
60 γρ βούτυρο
500 ml γάλα φρέσκο
30 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 φέτα ψωμί
μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι

Πώς το φτιάχνουμε

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε μία πιατέλα και στον ζωμό που έχουμε, βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες του παραγωγού για να διατηρηθεί al dente.Παράλληλα καθαρίζουμε τον αστακό. Αφαιρούμε την ψίχα από την ουρά, το κεφάλι και τις δαγκάνες. Ψιλοκόβουμε τον καθαρισμένο αστακό σε μικρά κομμάτια και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ…..

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://www.alwayshungry.gr/syntagi-mac-n-cheese-me-astako/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε