e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Σπιτικές γεύσεις

Καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου

Γρήγορες και πεντανόστιμες

Υλικά:
12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου
1 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1/3 φλιτζάνι ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ
2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο ( αν δεν σας αρέσει η γεύση, χρησιμοποιείστε κανονικό βούτυρο )
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από κρασί
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο

Πως τις φτιάχνουμε

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα φτερά κοτόπουλου. Σε ένα  μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το  ξύδι από κρασί, και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει και να λιώσει η ζάχαρη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://apithano.gr/