Καραμελωμένες φτερούγες κοτόπουλου

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
5-10-760x500-650x488

Γρήγορες και πεντανόστιμες

Υλικά:
12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου
1 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1/3 φλιτζάνι ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ
2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο ( αν δεν σας αρέσει η γεύση, χρησιμοποιείστε κανονικό βούτυρο )
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από κρασί
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο

Πως τις φτιάχνουμε

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα φτερά κοτόπουλου. Σε ένα  μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το  ξύδι από κρασί, και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει και να λιώσει η ζάχαρη.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ: https://apithano.gr/

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι