Σπιτικές γεύσεις

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια και πανσέτα

Το μοσχαράκι του Τσούλη

Σιγομαγειρεμένος μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια

ΜΕΡΙΔΕΣ4ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ25ΛΕΚΤΕΛΕΣΗ4ΩΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ1/5#tsoulotip: Το νερό της συνταγής το υπολογίζουμε ανάλογα με ταψί στο οποίο θα ψήσουμε το μοσχάρι. Αυτό που θέλουμε είναι το νερό να σκεπάσει το κρέας.

ΥΛΙΚΑ

Για το μοσχάρι:

10 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος

1 κεφάλι σκόρδο, κομμένο οριζόντια στη μέση

1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας

500 ml κόκκινο κρασί

500-700 ml νερό

1 κύβο ζωμό μοσχαριού

150 γρ. μπέικον, κομμένο σε κυβάκια

250 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα στα τέσσερα

2 φύλλα δάφνης

Αλάτι

Πιπέρι

Για τον πουρέ καρότου:

500 γρ. καρότα, κομμένα στη μέση και σε μικρές ροδέλες

5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

20 γρ. βούτυρο

Αλάτι

Πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε

Διαβάστε τον τρόπο εδώ… https://www.giorgostsoulis.com/

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!