Απίστευτες εικόνες: «Βουνό» τα λουλούδια στον Πάνο Κιάμο (Βίντεο)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kiamos-posidonio1

«Σεισμό» στη νυχτερινή διασκέδαση έχει προκαλέσει ο Πάνος Κιάμος, με τις απόλυτα επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Posidonio!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης «έκλεισε» τρεις μήνες παρουσίας στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, το διήμερο που πέρασε δεν έπεφτε καρφίτσα στο στέκι της Παραλιακής, αφού ο κόσμος – από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν τα μέτρα –επέλεξε να διασκεδάσει με τον Πάνο Κιάμο.

Και τις δύο μέρες, λοιπόν, έγινε το αδιαχώρητο στο μαγαζί που εμφανίζεται και ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος αρέσκεται να γίνεται «ένα» με τους θαυμαστές του, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνειών και εκείνοι του επιφύλαξαν το θερμότερο χειροκρότημά τους, ενώ ορισμένοι δεν σταμάτησαν τον «λουλουδοπόλεμο» που δημιούργησε βουνό από λουλούδια και πανέρια στην πίστα!

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,