Η συναυλία «Rock and Roll Hall of Fame» για τον George Harrison (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
Tom Petty, Dhani Harrison and Prince during The 19th Annual Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony - Show at Waldorf Astoria in New York City, New York, United States. (Photo by Dimitrios Kambouris/WireImage)

Σε μια «μεγάλη» συναυλία θα πάμε ταξιδάκι σήμερα! Ας μπούμε λοιπόν όλοι παρέα στην χρονομηχανή και ας τοποθετήσουμε το ρολόι του χρόνου στις 15 Μαρτίου του έτους 2004!

Rock and Roll Hall of Fame! O γνωστός «τίτλος τιμής» για τους καλλιτέχνες της rock Μουσικής!

Από το 1986 ξεκίνησε ο θεσμός και από εκείνη την χρονιά έγινε η «γιορτή» της εισαγωγής νέων ονομάτων σε αυτή την τεράστια ιστορική μουσική «λίστα»!

Η αίθουσα κατάμεστη! Οι μουσικοί, οι φωτιστές και οι ηχολήπτες έτοιμοι να χαρίσουν ένα άρτιο μουσικό θέαμα στο κοινό που τους έχει τιμήσει! Η βραδιά είναι αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη κιθαρίστα, το θρυλικό σκαθάρι κύριο George Harrison!

Μεγάλοι μουσικοί επί σκηνής παίζουν για να τιμήσουν το θρυλικό σκαθάρι, την μεγάλη επιτυχία του “While My Guitar Gently Weeps”! Prince, Tom Petty, Steve Winwood, Jeff Lynne και άλλοι θρύλοι της κιθάρας, τα δίνουν όλα με έκπληξη της βραδιάς, το μαγευτικό solo του «Πρίγκιπα»!

Το συγκεκριμένο Live έμεινε στην ιστορία πέρα από το αφιερωματικό κομμάτι στον θρύλο Harrison και για την μοναδική στιγμή που ο Prince, εξαφανίζει την κιθάρα του στο φινάλε πετώντας την στον αέρα !

Απολαύστε το video με την συγκεκριμένη σκηνή!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι