Η συναυλία των Prodigy στην Αθήνα με τη βροχή από πέτρες (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
prodigy-athens

Οι Prodigy δε χρειάζονται συστάσεις…

Ήρθαν το 1995, στην Αθήνα για συναυλία, στο θέατρο Βράχων. Το Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα φάνηκε εξαιρετικά μικρό για το κύμα που είχαν τότε δημιουργήσει οι Prodigy, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει μεγάλες επιτυχίες και τα εισιτήρια εξαντλούνται αμέσως.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική! Τα πλάνα από τον ΣΚΑΪ, πορωτικά! Το όλο event, φαινόταν πως ήταν το κάτι άλλο! Και τότε, μέσα στην απόλυτη πόρωση, υπό τους ήχους του No Good-Start the dance, κάποιοι ανεγκέφαλοι, άρχισαν να πετάνε πέτρες στη σκηνή…

Την ώρα της συναυλίας μερικοί θερμόαιμοι αποφασίζουν να κάνουν «ντου» στο θέατρο και ακολούθησε πανζουρλισμός. Ένα πετροπόλεμος ξεκίνησε με την αστυνομία και τους θεατές που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο χώρο και τον τραγουδιστή του γκρουπ να απειλεί από σκηνής «Ποιος πετάει πέτρες; Αν τον πιάσω θα τον σκοτώσω».

Ήταν μεταλλάδες; Ήταν αντιεξουσιαστές; Ήταν μην πω τι ήταν;;;

Η 90ιλα πάει σύννεφο αλλά αξίζει την προσοχή μας. Μία από τις αξέχαστες συναυλίες της δεκαετίας του ’90. Οργισμένα beats, άφθονος χορός, δαιμονισμένη ενέργεια, και… πέτρες που έπεφταν βροχή, χωρίς να αφήσουν τη συναυλία να ολοκληρωθεί.

Ευτυχώς τους είδαμε ξανά και ξανά, και το αποτέλεσμα ήταν πάντα να φεύγουμε με έντονα αυχενικά προβλήματα.

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι