Οι Genesis σε tv show της βελγικής τηλεόρασης από το 1972 (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
genesis

Είναι εξ ορισμού «επικίνδυνο» το να μιλάς για συγκροτήματα παγκόσμιας εμβέλειας

Όχι τόσο επειδή όλοι έχουν προσωπική άποψη για αυτά, η οποία (ευτυχώς, για το καλό της τέχνης) είναι πολύ δύσκολο να συμπίπτει με τη δική σου, αλλά κυρίως, λόγω του ότι τελικά αναφέρεσαι σε απολύτως προσωπικά συναισθήματα.

Αναφέρομαι βεβαίως στο συγκρότημα των Genesis, το καταπληκτικό στην ιστορία του γκρουπ είναι ότι έζησε πολλούς αποχωρισμούς μελών, που κατά παράδοξο τρόπο όλες οδηγούσαν σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία!

Εδώ θα δούμε μια εμφάνιση του συγκροτήματος των Genesis της δεκαετίας του 70 και συγκεκριμένα το 1972, με τον Peter Gabriel στα φωνητικά, στην αρχική σύνθεση του συγκροτήματος της πρώτης περιόδου του group, στην οποία εμφανίζονται στη βελγική τηλεοπτική εκπομπή «Pop Shop»!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,