Τα «σκαθάρια» live στη Μελβούρνη το 1964 (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
beatles-melbourne

Το «Beatles world tour 1964» ήταν η πρώτη παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος των The Beatles, που ξεκίνησε μετά την περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1964

Η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης. Ακολούθησε η επόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Στην Ουάσινγκτον, όπου ταξίδεψαν με ιδιαίτερο πολυτελέστατο βαγόνι, 2.000 θαυμαστές πολιόρκησαν το σταθμό. Οι εμφανίσεις τους προκαλούσαν τόση υστερία που αποτελούσαν μεγάλο πονοκέφαλο στην αστυνομία.

Η εμφάνισή τους στο δημοφιλέστατο τηλεοπτικό σόου του Εντ Σάλιβαν σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης. Ρεπορτάζ της εποχής αναφέρει πως «οι αστυνομικές δυνάμεις των διαφόρων πόλεων, όπου το συγκρότημα περιοδεύει, συναγωνίζονται μεταξύ τους ποια θα καταφέρει να φυγαδεύσει ταχύτερα τους Beatles από την αίθουσα συναυλιών».

Εδώ θα δούμε ένα απόσπασμα απ την εμφάνισή τους στην Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ας τους απολαύσουμε!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,