Δισκο…πολις – Escapology (Robbie Williams)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_diskopoli_escapology-robbie-williams

Η Δισκό…πολις θα σας ταξιδέψει μουσικά και σήμερα. Πάμε στο 2002 λοιπόν, για να… αποδράσουμε με τον Robbie Williams.

Δεν είμαι απολύτως σίγουρη πότε μου κέντρισε το ενδιαφέρον ο Robbie Williams. Σαν καλλιτέχνη τον γνώριζα, τα τραγούδια του τα γνώριζα, αλλά μου είναι αδύνατον να θυμηθώ πότε μου έκανε αυτό το μεγάλο κλικ.

Ο δίσκος «Escapology» υπάρχει μέσα στην προσωπική μου συλλογή και μάλιστα ήμουν πολύ περήφανη όταν προστέθηκε σε αυτήν. Πάμε όμως να πούμε κάποια πράγματα σχετικά με αυτόν τον δίσκο.

Είναι ο πέμπτος σε σειρά δίσκος του Robbie Williams, και μάλιστα πριν από την παραγωγή του υπέγραψε με την EMI ένα συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων, που μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη συμφωνία μουσικής στη βρετανική ιστορία, μιας και οι όροι του συμβολαίου εξασφάλιζαν εξίσου και τις δύο πλευρές.

Ο Robbie Williams συμμετέχει ενεργά τόσο στην παραγωγή του δίσκου, όσο και στην συγγραφή των κομματιών. Η πλειοψηφία του άλμπουμ καταγράφηκε στο Λος Άντζελες. Το "Escapology" θεωρήθηκε ως ένα concept album, λόγω του λυρικού περιεχομένου της που αντανακλά πλήρως τη ζωή του Williams ως popstar. Το άλμπουμ επικεντρώνεται στις ελπίδες, τους φόβους και την κατάθλιψη του για την αναζήτηση της αγάπης.

Τα τραγούδια «Feel», «Come Undone», «Something Beautiful» και «Sexed up» είναι τα τέσσερα single που κυκλοφόρησαν και απογείωσαν τον δίσκο, φτάνοντάς τον στο Νο1 όλων των Chart της Ευρώπης, χωρίς να έχει την ίδια επιτυχία όμως και στην Αμερική, φτάνοντας μόλις στο Νο 43.

Το «Me and my monkey» έχει τραβήξει την δική του πορεία, κάνοντάς το ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα τραγούδια του Robbie Williams.

Τραγούδια

 1. How Peculiar
 2. Feel   
 3. Something Beautiful         
 4. Monsoon     
 5. Sexed Up     
 6. Love Somebody     
 7. Revolution   
 8. Handsome Man     
 9. Come Undone        
 10. Me And My Monkey        
 11. Song 3          
 12. Hot Fudge   
 13. Cursed          
 14. Nan's Song  
 15. Untitled1     
 16. Untitled2

 


 

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

  7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε