Δισκό…πολις – Κόντρες

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_joomlart_article_3c9a7e747c69a4b31e246c5f1d4f0663

Το 1988 η ήδη γνωστή και αγαπημένη Πωλίνα κυκλοφορεί τον τρίτο της δίσκο με όνομα «Κόντρες». Το ύφος του δίσκου μουσικά ταιριάζει απόλυτα με το pop, synth-pop  της εποχής, και ήδη από τον τίτλο και από το εξώφυλλό

του, όπου φωτογραφίζεται με γάντια του μποξ, μας προετοιμάζει για τραγούδια με ζωηρό ρυθμό.

Χωρίς καμία αμφιβολία το τραγούδι που ξεχώρισε μακράν από τα υπόλοιπα κομμάτια ήταν το «Ράδιο αγάπη μου» όπου το ευχαριστεί για όλες τις στιγμές που της έχει κρατήσει συντροφιά, άλλα περισσότερο για τώρα που ακούει την φωνή της μέσα από αυτό…. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους όλους και ταυτιζόμαστε κι εμείς για το πόσες φορές μας έχει κρατήσει συντροφιά.

Μεγάλη επιτυχία του δίσκου είναι επίσης και η «Ανατολίτισσα» όπου περιγράφει τον ρόλο που θέλει να υιοθετήσει για χάρη του καλού της, έρχεται όμως ένα άκρως αντιφατικό και φεμινιστικό video clip για να το συνοδέψει.

Στο κομμάτι «Ούρσουλα» συναντάμε την σχέση δύο καλών φιλενάδων όπου κάποια στιγμή ερωτεύονται τον ίδιο άντρα. Ένα τραγούδι που περιγράφει με αρκετό χιούμορ την κατάσταση αυτή όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δύο κορίτσια.

A1 Σαφάρι
A2 Κόντρες
A3 Ψεύτης
A4 Χορεύω
A5 Ράδιο Αγάπη Μου
B1 Όλοι Τα Παίρνουνε
B2 Ανατολίτισσα
B3 Όταν Αγαπάς
B4 Ούρσουλα
B5 Φοβάμαι


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε