Αμαρυλλίς: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο «Omega Club» (pics)

amaryllis-omega-club1
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Βάζει τη «σφραγίδα» της στις νύχτες της Αθήνας!

Η Αμαρυλλίς βάζει τη «σφραγίδα» της στις νύχτες της Αθήνας με τις live εμφανίσεις της στο «Omega Club», που ξεκίνησαν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και έγιναν sold out από το πρώτο κιόλας διήμερο!

Με τα προσωπικά της hits, όπως τα «Αλυσίδες», «Διαταγές» και το πιο πρόσφατο «Matado», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό airplay και μετρά σχεδόν 4,5 εκατομμύρια YouTube views, καθώς και τις δυνατές της ερμηνείες σε άλλα αγαπημένα τραγούδια, η Αμαρυλλίς χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές

Από το πρώτο κιόλας βράδυ, οι live εμφανίσεις της αγαπημένης τραγουδίστριας έγιναν talk of the town, με το κοινό να γεμίζει τον in χώρο του «Omega Club», στο Γκάζι και να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρουσιάζοντας ένα υπέροχο και «εκρηκτικό» πρόγραμμα, καθώς και με την ξεχωριστή σκηνική της παρουσία, η Αμαρυλλίς πρωταγωνιστεί, Σάββατο και Κυριακή, στον πιο hot προορισμό για live clubbing στην Αθήνα!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Ισλανδία: Η λάβα συνεχίζει να ρέει (video)

Λάβα συνεχίζει να ρέει από το ηφαίστειο Εγιαφίατλαγιοκουτλι της Ισλανδίας, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Ρέικιαβικ. Οι επιστήμονες φοβούνται ότι πρόκειται για το πρώτο στάδιο