e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Ρεπορτάζ

Γλυκερία – Μελίνα Κανά: Πρεμιέρα απόψε στις Γραμμές! – Αποκλειστικές Δηλώσεις

Απόψε το βράδυ δύο από τις μεγαλύτερες γνήσιες λαϊκές φωνές θα συναντηθούν …στις Γραμμές. Ο λόγος για την Γλυκερία και τη Μελίνα Κανά που θα μοιραστούν τις κοινές μουσικές τους καταβολές, ερμηνεύοντας τις μεγάλες τους επιτυχίες και όχι μόνο

Ρεπορτάζ: Χρύσα Γεροχρήστου

Το e-stage «τρύπωσε» στις πρόβες τους, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, για να τις συναντήσει και να μάθει τα πάντα!

Μια σχέση δυνατή σχέση αγάπης και αλληλοθαυμασμού ενώνει τις δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου με την Μελίνα Κανά να φέρνει στο μυαλό της, την πρώτη φορά που άκουσε τη φωνή της Γλυκερίας «Σε άκουσα πρώτη φορά να τραγουδάς στο “Να η ευκαιρία”, θυμάμαι περνούσα από την τηλεόραση και στάθηκα και είπα “Τι φωνή είναι αυτή!” και τώρα τα έφερε η ζωή να βρεθούμε μαζί».

Στο πλούσιο προγράμμά τους, μοιράζονται με τον κόσμο και τα μεγάλα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Η Μελίνα Κανά δηλώνει: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που θα τραγουδήσουμε αυτά τα σπουδαία λόγια, είναι η Τρίτη γυναίκα της παρέας μας και είμαι σίγουρη ότι και ο κόσμος θα ενωθεί μαζί μας».

Η Γλυκερία μιλά και για τους σύγχρονους δημιουργούς της Θεσσαλονίκης (Σταύρος Κουγιουμτζής, Μανώλης Ρασούλης, Νίκος Παπάζογλου, Γιώργος Ζήκας, Χρήστος Νικολόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας, Γιώργος Καζαντζής κ.ά.)που επίσης «ντύνουν» το πρόγραμμα «Τα τραγούδια που επιλέξαμε να τραγουδήσουμε μας γεμίζουν, είναι οι ζωές μας, έχουμε γαλουχηθεί με το λαϊκό τραγούδι, το αγαπάμε και θα το προστατεύσουμε όσο γίνονται και από τη δικά μας πλευρά»

Η νέα χρονιά τις βρίσκει στο πάλκο των Γραμμών…

«Όλες οι δυνάμεις μου είναι επικεντρωμένες σ’ αυτό γιατί αφορά το τώρα και πρέπει να το κάνουμε πολύ ωραία. Θέλουμε να το ζήσουμε!», δηλώνει η Γλυκερία, με την Μελίνα να συμπληρώνει «Περιμένουμε έναν όμορφο χειμώνα εδώ στις Γραμμές, βοηθώντας τον κόσμο να ξεφύγει από την σκληρή πραγματικότητα που μας περιβάλει. Εύχομαι τα πράγματα για τη χώρα μας να πάνε καλύτερα, να σταματήσουμε να ανησυχούμε, να φοβόμαστε και να στεναχωριόμαστε».

Και εύχονται σε όλους εμάς…

«Απλή ζωή, όμορφη ζωή», δηλώνει η Μελίνα Κανά.

«Υγεία θα πω εγώ &ηρεμία στις ψυχές του κόσμου», εύχεται η Γλυκερία.

Τις δύο κυρίες συνοδεύει ο Χάρης Μακρής, ο οποίος ανυπομονεί για την πρεμιέρα τους, τονίζοντας: «Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι και με τις δύο κυρίες. Ένα όνειρο που πραγματοποιείται …για κάθε νεότερο τραγουδιστή. Τις αγαπώ πολύ, οι δυο τους είναι τόσο ταιριαστές και αλλησυμπληρώνονται τόσο όμορφα, ερμηνευτικά, πράγμα που με γεμίζει με ακόμα περισσότερη χαρά για αυτή τη συνεργασία».

Απολαμβάνουμε το πρόγραμμα, στις Γραμμές, κάθε Σάββατο βράδυ & Κυριακή απόγευμα

«Μου αρέσει που τις Κυριακές ο κόσμος έχει αυτή την επιλογή διότι δεν του αποκλείουμε το ενδεχόμενο να μας επισκεφθεί και να διασκεδάσει αλλά παράλληλα να μπορεί να αντεπεξέλθει και στην εβδομάδα που ακολουθεί», δηλώνει ο Χάρης Μακρής ενώ μας μιλά και για τη νέα του επιτυχία “Το Τραγούδι Μου Κερί” σε δική του μουσική και στίχους της Λίνας Δημοπούλου από το δίσκο του “Άλμπουμ”, στο οποίο ερμηνεύει τραγούδια καταξιωμένων δημιουργών όπως Παντελής Θαλασσινός, Αντρέας Κατσιγιάννης, Μιχάλης Κουμπιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , Νίκος Μωραΐτης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Κυριάκος Ντούμος, Λάκης Παπαδόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ελένη Σιούφτα, Σταύρος Σταύρου, Λευτέρης Χαψιάδης,Λίνα Δημοπούλου.

Πάντα στο πλευρό της συζύγου, ο Στέλιος Φωτιάδης, έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική επιμέλεια.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!