Δασκουλίδης – Σαμπρίνα – Καρουσάκη και γνωστός επιχειρηματίας μοιράζουν ασύλληπτα δώρα στους πελάτες (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
daskoulidis-samprina-karousaki

Κάτι πρωτόγνωρο για τα νυχτερινά δρώμενα συμβαίνει εδώ και δύο μήνες στο νυχτερινό στέκι στην Πετρούπολη, που εμφανίζονται με τεράστια επιτυχία από τα τέλη Αυγούστου, ο Γιώργος Δασκουλίδης, με την Σαμπρίνα και την Ελένη Καρουσάκη

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης “Bodega”, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που τους στηρίζει με αγάπη όλους αυτούς τους μήνες, μοιράζει μοναδικά δώρα.

Δεν είναι λίγοι οι πελάτες, που εκτός του μοναδικού προγραμμάτος που παρουσιάζουν οι τρεις ερμηνευτές, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πανάκριβα δώρα, εκ των οποίων, ταξίδια στο εξωτερικό, τηλεοράσεις, κινητά και άλλα πολλά.

Ευχαριστώντας για αυτό τόσο την επιχείρηση αλλά και τους τρεις καλλιτέχνες, που από την πρώτη στιγμή, ξετρελάθηκαν και υποστήριξαν την ιδέα αυτή του Μιχάλη Αμπαρτζάκη.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι