Μία γεύση από τις πρόβες της μεγάλης μουσικής συνάντησης στη Θεσσαλονίκη (video)

antupas-pantazis
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Η συνάντηση των δύο κορυφαίων λαϊκών τραγουδιστών στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί την απόλυτη έκπληξη, και ήδη ζούνε μοναδικές στιγμές από τις πρόβες τους κιόλας! Φανταστείτε τι έχει να συμβεί on “Icon” stage!

Ο Αντύπας και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας το απόλυτο πρόγραμμα διασκέδασης, κεφιού, και ξεφαντώματος μέχρι το πρωί. Οι μεγάλες διαδρομές των δύο καλλιτεχνών δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή Σάββατο, για να αλλάξουν τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη.

«Άραγε; Το πες στον παπά, γιατί όταν Οδηγώ και σε σκέφτομαι…και είμαι Ανεβασμένος…θέλω να βρεθώ πάνω σε Μαγικά Χαλιά, αλλά Ώρες Ώρες με πιάνει μια τρέλα να σου τηλεφωνήσω, και να σου πω, πώς δεν είμαι Άπιστος, και πως το Ωραιότερο πλάσμα του κόσμου για μένα είσαι εσύ…και σε Νοσταλγώ… και νιώθω Ταραχή….και τριγυρίζω….ώσπου Καταιγίδα έρχεται όταν σε είδα και σου λέω…Ξαναγύρισες ε;;;»!!!!

Όλες οι μουσικές απαντήσεις θα δοθούν στην μεγάλη πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή και του Αντύπα, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, με τον παλμό του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, να «χτυπάει» στο ICON της συμπρωτεύουσας.

Δείτε το video:

https://www.facebook.com/LeuterisPantazis/videos/1432213873652408/
Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Ισπανία: Καίγεται η Αβίλα (video)

Δείχνουν να μην τελειώνουν οι πυρκαγιές στην Ισπανία. Η δασική περιοχή της Αβίλα καίγεται και παρά τους πεντακόσιους πυροσβέστες και τα 33 αεροπλάνα, το δύσβατο