ΜΕΛΙSSES for the dogs: Το live streaming concert για τα αδέσποτα «μάγεψε» το κοινό (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
melisses-dogs1

Μοναδικές μουσικές στιγμές χάρισαν οι ΜEΛΙSSES και η Save A Greek Stray με το live streaming concert «ΜΕΛISSES for the dogs», που διοργανώθηκε για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, το απόγευμα της Κυριακής.

Μέσα από τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save A Greek Stray στον Ωρωπό, όπου αδέσποτα σκυλάκια περιθάλπονται, φροντίζονται και προωθούνται προς υιοθεσία, το no1 συγκρότημα της χώρας παρουσίασε ένα δίωρο πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες της 12ετους διαδρομής του, από το πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» και το «Viktoria», μέχρι το «Κύμα», το «Μισή Καρδιά» και το «Κρυφτό», που κυκλοφορούν από την Panik Records. 

 Το event παρουσίασαν οι καταπληκτικοί Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και 10 χρόνια η Save A Greek Stray, καθώς και τη σημασία που έχει το να στειρώνουμε τα κατοικίδιά μας και να υιοθετούμε αδέσποτα αντί να αγοράζουμε. 

Πολύτιμος συμπαραστάτης σε αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τη συναυλία από τις οθόνες του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την Save A Greek Stray, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τις δράσεις της, προσφέροντας φροντίδα σε αδέσποτα.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο event υποβλήθηκαν σε test COVID-19 τα οποία βγήκαν αρνητικά. 

Δείτε video από το event:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται την μεγάλη νικήτρια της Eurovision το 2018, Netta!

Η Netta είναι η πρωτοποριακή superstar που μόνο με το τραγούδι της “Toy” σημειώνει 157.000.000 χτυπήματα στο Youtube. Το νέο εθιστικό τραγούδι της Netta είναι το bop🔥 “CEO”. Η δημοφιλής Netta κυκλοφορεί το “CEO”, ένα powerhouse pop κομμάτι