Ρεπορτάζ

Νικηφόρος: «Αν είσαι τρελός… δεν φοβάσαι!» – Παρουσίαση δίσκου (video/pics)

Ένα μοναδικό, καλοκαιρινό βράδυ Δευτέρας, 27 Ιουλίου, μας χάρισε ο Νικηφόρος με την ομάδα του κατά την παρουσίαση του ολοκληρωμένου δίσκου «Είναι που νιώθω», που κυκλοφορεί με την υπογραφή της Heaven Music

Γράφει η Χρύσα Γεροχρήστου

Μία ανάσα από τη θάλασσα, το νέο all-day στέκι της παραλιακής, Voe, φιλοξένησε φίλους και συνεργάτες του αγαπημένου τραγουδιστή, που τον τίμησαν με την παρουσία τους και απόλαυσαν τις επιτυχίες του. Ανάμεσά τους ο Νίκος Απέργης η Κατερίνα Στικούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Μαρία Καρλάκη, ο Γιώργος Κακοσαίος, η Πηγή Δεβετζή, ο Χρήστος Σαντιγκάι και πολλοί ακόμα.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου διότι αυτές τις εποχές δύσκολα κάνεις έναν ολοκληρωμένο δίσκο, είναι μία υπέρβαση… Οι τρελοί του χωριού σαν να λέμε! Ήταν, όμως, καλλιτεχνική μου ανάγκη καθώς και είναι και ένα όμορφο δώρο στον κόσμο να απολαμβάνει τη μουσική τις δύσκολες μέρες του lockdown».

Ο Νικηφόρος μόλις ολοκλήρωσε τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο πλευρό του Νίκου Βέρτη ενώ μαζί συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και στη Θεσσαλονίκη από τις 07/08 στο Orama – The Music Show.

«Η συνεργασία με το Νίκο Βέρτη, είναι μία απίστευτη εμπειρία, με όμορφες στιγμές και με απλόχερη την αγάπη του κόσμου. Μακάρι κάθε σεζόν να έχουμε τόσο όμορφες συνεργασίες».

Παρόλα αυτά η φετινή σεζόν, αναμφίβολα, ήταν και η πιο ιδιαίτερη αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις…

«Την περίοδο της καραντίνας και του lockdown βρήκα χρόνο να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ πνευματικά και σωματικά. Γύρισα ανανεωμένος και γεμάτος ενέργεια. Μου έκανε καλό όλο αυτό».

Ο Νικηφόρος είναι από τους ανθρώπους που βάζουν στόχους και τους πραγματοποιούν!

Φοβήθηκες καθόλου για το εγχείρημά ενός ολοκληρωμένου δίσκου, τη δεδομένη χρονική στιγμή;

«Κανένας φόβος. Αν είσαι τρελός δεν φοβάσαι, έτσι δεν είναι; Αλλιώς δεν θα έκανα και το δίσκο. Ήταν καλλιτεχνική μου ανάγκη να εκφραστώ μέσα από μία ολοκληρωμένη δουλειά. Ήταν μία μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω, κι ας έχει ρίσκο. Στόχος μου είναι πάντα η κορυφή, χωρίς να θέλω να φανώ αλαζονικός. Αν δεν έχεις μεγάλα όνειρα δεν έχεις καμία εξέλιξη στη ζωή σου. Και εμένα σκοπός μου είναι να κυνηγάω τα όνειρά μου!».

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!