Γιώργος Σαμπάνης: Αποθεώθηκε από το κοινό της Αθήνας στις 2 sold out συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας! (video/pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
sabanis-petras

Ο Γιώργος Σαμπάνης χάρισε δύο μαγικές νύχτες στο κοινό της Αθήνας, που τον αποθέωσε κυριολεκτικά το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης στο κατάμεστο θέατρο Πέτρας!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμήνευσε τις μεγάλες του επιτυχίες, όπως «Τίποτα»,  «Άγρια Θάλασσα» «Πριν πεις σ’ αγαπώ», «Μη μιλάς», «Αυτό που αγαπάς», «Μυστήριο τρένο», αλλά και τραγούδια που αγαπά να μοιράζεται με τον κόσμο, στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας με άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας, και φυσικά με την 12μελή μπάντα του, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της προστασίας του κοινού.

Ο εκρηκτικός Γιώργος Σαμπάνης  μας έκανε να βγούμε από τη δυσκολία των καιρών και να περάσουμε δύο συγκλονιστικές βραδιές τραγουδώντας δυνατά ,τραγούδια που αγαπάμε και να μοιραστούμε μαζί του δύο ανεπανάληπτες βραδιές γεμάτες ρυθμό, μουσική και έντονες συγκινήσεις!

Από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του , ο Γιώργος, για μία ακόμη φορά κατάφερε να μεταδώσει δυνατά συναισθήματα στον κάθε θεατή ξεχωριστά, ενώ οι φωνές όλων ενώθηκαν σε μία και τραγουδώντας  για 3 ολόκληρες ώρες τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά μες στην ψυχή μας!

 Δείτε το βίντεο:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,