Κι εσύ πιες! Σωκράτης Μάλαμας στο Θέατρο Βράχων!!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
images_joomlart_article_1a9baee2108527eeffc063ebca11f242

           Δευτέρα βράδυ. Οι γνωστοί-άγνωστοι μαζεμένοι στους Βράχους, για το καλοκαιρινό –πρώτο για κάποιους-  ραντεβού με τον Σωκράτη. Η αγωνία των ημερών  παραγκωνίζεται για λίγο, και η κιθάρα του αγαπημένου

Σωκράτη γεμίζει, από τη πρώτη στιγμή, τις ψυχές του κοινού του.
           Παρέα με τους μουσικούς του (Γιάννης Παπατριανταφύλλου, Κυριάκος Ταπάκης, Φώτης Σιώτας και Κλέων Αντωνίου), καθώς και με την αέρινη παρουσία της Λαμπρινής Καρακώστα, μας ταξίδεψε  σε στίχους και μουσικές γνωστών τραγουδιών έως τα μεσάνυχτα. «Πιες», «Τα ξωτικά», «Λένε», ήταν μερικά απ’  όσα ακούστηκαν αυτή τη βραδιά, παρέα με ένα «Τσιγάρο ατέλειωτο» να συνοδεύει το νου στη διαδρομή αυτή.

            Φυσικά, ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας, δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί πολιτικά σχετικά με τα τεκταινόμενα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του. Βροντοφώναξε «ΟΧΙ» για το δημοψήφισμα, και μας υπενθύμισε τους σπουδαίους στίχους από τη «μπαλάντα του Κυρ Μέντιου», η οποία παραμένει ιδιαίτερα διαχρονική στις μέρες μας.
            Για το τέλος κράτησε τον «Μέρμηγκα» του αείμνηστου Μάνου Λοΐζου, δίνοντας στο κοινό την προτροπή για αλλαγή και εναντίωση στο κατεστημένο, το οποίο καταπατά τα τελευταία χρόνια τον σύγχρονο έλληνα.
             Ραντεβού, λοιπόν, το Σεπτέμβρη, σε μία χώρα –ίσως- αλλαγμένη, με περισσότερο  σκεπτόμενα μυαλά και το Σωκράτη με τα τραγούδια του για σκέψη και φυγή.


{gallery}reviews/malamas-vraxvn{/gallery}

#Tags:

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

«Δεν τρέχει τίποτα» από τον Χρίστο Αντωνιάδη: Η νέα του δυναμική ερωτική μπαλάντα με την υπογραφή της Ελένης Γιαννατσούλια (βιντεοκλίπ)

Ως άξιος εκπρόσωπος και υποστηρικτής, του καλού και αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, ο Χρίστος Αντωνιάδης, μετά και την τεράστια επιτυχία, του «Πέσαν οι Γέφυρες», επιστρέφει δισκογραφικά,