Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στη μεγάλη συναυλία του στο Ισραήλ (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
argiros-israel

Μοναδική εμφάνιση με δύο κορυφαίους τραγουδιστές της χώρας.    

Τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του και με το μοναδικό του τρόπο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός «μάγεψε» το Ισραήλ, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν δύο από τους κορυφαίους τραγουδιστές της χώρας!

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πιο επιτυχημένος Έλληνας λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του βρέθηκε στο Ισραήλ.
Ερμηνεύοντας τα mega hits του, όπως τα «Ψέματα», «Ξημερώματα», «Λιώμα», «Τα Κατάφερες» και «Τι Να Το Κάνω», την πρόσφατη επιτυχία του που παραμένει για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα στο no1 του ελληνικού airplay chart και επτά διαδοχικές εβδομάδες στο no1 της μικτής κατάταξης, «μάγεψε» το κοινό στο κατάμεστο στάδιο «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ και εισέπραξε, για ακόμα μία φορά, την αγάπη του κόσμου. Στη μοναδική βραδιά εμφανίστηκαν και οι καταξιωμένοι Ισραηλινοί καλλιτέχνες Eyal Golan και Moshe Peretz, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε και κοινή on stage εμφάνιση.  

Στη μοναδική βραδιά εμφανίστηκαν και οι καταξιωμένοι Ισραηλινοί καλλιτέχνες Eyal Golan και Moshe Peretz, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε και κοινή on stage εμφάνιση.  

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Mίνως Μάτσας – Σοφία Καψούρου – Πάνος Μουζουράκης – «Ε! Φίλε» – Το τραγούδι της σειράς «Κομάντα και Δράκοι»

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας υπογράφει τη μουσική και το τραγούδι της σειράς του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη Ο Πάνος Μουζουράκης, ο