e-Stage.gr

Η Μουσική και όχι μόνο… στο διαδίκτυο

Ρεπορτάζ

Συνέντευξη τύπου και πρόβα generale στο Frangelico (pics)

Πιστοί στο ραντεβού μας, βρεθήκαμε χθες το βράδυ στην πρόβα generale του νέου σχήματος του Frangelico Group.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Θανάσης Βασιλάκος κάνουν πρεμιέρα απόψε στο Frangelico με σύνθημα “Τσικνίζουμε και πάμε Frangelico”! Απολαύσαμε την πρόβα, παίρνοντας μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει, ενώ μας υποδέχθηκαν θερμά και μας μίλησαν για τη νέα τους αρχή αλλά και την επικαιρότητα!

Πως προέκυψε η συνεργασίας σας;

Γιώργος Τσαλίκης: Όταν μου είπαν ότι θα είναι η Αγγελική είπα γιούπι …όταν μου είπαν ότι θα είναι και ο Θανάσης Βασιλάκος είπα γιούπι – γιούπι. Το Θανάση τον ξέρω πάρα πολύ καλά, ξέρω τι μπορεί να κάνει πάνω στην πίστα και τον θεωρώ μεγάλο «εργαλείο»! Τώρα όσο για την Αγγελική, αν είναι ήταν αυτοκίνητο θα ήταν Ferrari (γέλια) χωρίς όμως να γίνεται αντιπαθής στις γυναίκες!

Αγγελική Ηλιάδη: Τον κύριο Βασιλάκο τώρα τον γνωρίζω, όμως επειδή είμαι φυσιογνωμίστρια βλέπω ότι είναι ένα υπέροχο παιδί, ωραίος καλλιτέχνης και έχει όμορφο χαρακτήρα από αυτούς που εμένα μου αρέσουν και είναι απαραίτητος στη δουλειά μας, να είσαι δηλαδή προσγειωμένος, ευγενικός κτλ. Όσον αφορά τον Γιώργο παίρνω αυτό που είναι ακριβώς, το οποίο είναι σπάνιο στη δουλειά μας. Είναι ένας υπέροχος καλλιτέχνης με τρομερή ενέργεια την οποία δεν μεταδίδει μόνο στον κόσμο αλλά και σ' εμάς. Και θα τονίσω πως είναι πολύ σημαντικό το ότι ταιριάζουμε και υπάρχει χημεία.

Ετοιμάζετε κάτι νέο δισκογραφικά;

Αγγελική Ηλιάδη: Ετοιμάζω για αρχή ένα single που θα κυκλοφορήσει άμεσα αλλά στην πορεία έρχεται και μία ολοκληρωμένη δουλειά, η οποία βέβαια θέλει κάποιους μήνες προετοιμασίας καθώς θα είναι μία ζωντανή ηχογράφηση σε συνδυασμό με κάποια νέα κομμάτια.

Γιώργος Τσαλίκης: Εγώ έβγαλα πριν από 2 εβδομάδες ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Ο τρελός της γειτονιάς σου» και χαίρομαι πάρα πολύ που αυτή τη στιγμή είμαι ο τρελός αυτής της γειτονιάς, δηλαδή της παραλιακής. Επίσης και επόμενο single είναι στα σκαριά και live cd που λέει η Αγγελική θέλω να κάνω κάποια στιγμή απλά θέλει χρόνο, άδειες, στήσιμο και αυτή την περίοδο είμαι πολύ επικεντρωμένος στο Frangelico διότι θέλω να περάσει ο κόσμος τέλεια και να είμαστε αγαπημένοι. Θέλω την καλύτερη Ηλιάδη που έχετε και τον καλύτερο Βασιλάκο. Ποντάρω πολύ σε αυτό και μου δίνει δύναμη. Το μυστικό της συνεργασίας πέρα από την χημεία είναι η αγάπη.

Θανάσης Βασιλάκος: Πριν 15 μέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Θα Σέβεσαι», σε μουσική Teo Tzima και στίχους του Δημήτρη Μπέρη και ξεκινάμε αύριο στο Frangelico δυναμικά!

Θεωρείτε ότι η διασκέδαση περνάει κρίση;

Αγγελική Ηλιάδη: Φυσικά και περνάει κρίση, εδώ και χρόνια. Παρόλα αυτά ο Έλληνας έχει την διασκέδαση στο DNA του, έτσι έχει μάθει!

Γιώργος Τσαλίκης: Εμείς συμμεριζόμαστε τον κόσμο που θέλει να λειτουργεί και πιο απλά και πιο φθηνά και πιο προσητά. Το Frangelico είναι ένα μαγαζί που μπορεί ο οποιοσδήποτε με ότι “βαλάντιο” και αν διαθέτει να διασκεδάσει! Εμείς θέλουμε τους πάντες στο μαγαζί μας τους φοιτητές, τους συνομήλικους δηλαδή 30-32 (γέλια από όλους), τους μεγαλύτερους διότι το πρόγραμμά μας είναι τέτοιο που μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους! Γενικά, η κρίση περίμενα να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, δεν συνέβη. Όμως εγώ πιστεύω στο “Butterfly Effect” δηλαδή στο “κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό” ξέρετε τι σημαίνει; Και εγώ τώρα στα 42 μου το έμαθα! Σημαίνει πως όταν πετάς κάτι στη θάλασσα συνήθως το κύμα θα σου το επιστρέψει. Και με αυτό το σκεπτικό η δομή του προγράμματος ξεκινάει με αγάπη και τελειώνει με αγάπη!

Έχετε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με την Αγγελική;

Γιώργος Τσαλίκης: Έχουμε ξανασυνεργαστεί με την Αγγελική. Συνεπώς, το διαφορετικό που θα δείτε τώρα είναι πως είμαστε σε καλύτερη φάση και εγώ και η Αγγελική, από συγκυρίες έχεις ζωής έχεις κυρίως. Επιπλέον, καλλιτεχνικά είμαστε πολύ πιο ώριμοι, πιο έτοιμοι και πολύ χαρούμενοι!

Θα πηγαίνατε στο survivor;

Γιώργος Τσαλίκης: Μου έκαναν πρόταση και στο πρώτο survivor και στο δεύτερο αλλά αρνήθηκα. Πρώτα από όλα η φυσική μου κατάσταση δεν νομίζω ότι το επιτρέπει, αν το επέτρεπε θα πήγαινα. Βέβαια με κάποιες προϋποθέσεις. Αν ήμουν ελεύθερος, δεν είχα οικογένεια και υποχρεώσεις, αν δεν είχα ένα project στη ζωή μου που να τρέχει άμεσα και να με ενδιαφέρει τόσο πολύ, θα πήγαινα. Αλλά έχω τόσο γεμάτο πρόγραμμα με τρία παιδιά, με τη δουλειά και έχεις υποχρεώσεις μου και έχεις δεν είμαι 25 χρονών οπότε… δύσκολο. Μου αρέσει, όμως, πολύ που από αυτά τα παιχνίδια γνωρίζουμε καινούρια πρόσωπα. Παραδείγματος χάρη, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο προβλέπω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά σε ότι κι αν κάνει είτε είναι ηθοποιία είτε οτιδήποτε και αυτό γιατί είδα έναν άνθρωπο με φοβερή προσήλωση, ήθος, σοβαρότητα και αυτό μου άρεσε και πιστεύω πως τέτοιοι χαρακτήρες μπορούν να παραμείνουν και να κάνουν ωραία πράγματα. Δεν θέλω να είμαι κολλημένος. Αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι που έχουν βγει από τέτοια παιχνίδια είτε αυτό λέγεται “survivor”, είτε “nomads”, είτε “my style rocks” σκίζουν στα social media. Είναι στο χέρι του καθενός να κάνει το καλύτερο που μπορεί ενώ στο χέρι του κόσμου να κρίνει. Εγώ δεν θα το έκανα για να γίνω πιο γνωστός, θα πήγαινα αν πραγματικά ένιωθα ότι μου το επιτρέπουν οι συνθήκες. Έχω κάνει πολλά πράγματα που έχεις στη θέση μου μπορεί να μην τα έκανε.

Αγγελική Ηλιάδη: Εμένα θα μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η εμπειρία και το έβλεπα φανατικά αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι μακριά από τα παιδιά μου να μην έχω καν μία στοιχειώδη επικοινωνία, θα είχα τρελαθεί. Έχεις είναι και ο μοναδικός λόγος. Το ότι ανοίγει πόρτες είναι κάτι προσωρινό. Έχεις μην τρελαινόμαστε, δίνει ώθηση σε κάποιους ανθρώπους έχεις να που τώρα ήρθαν καινούρια πρόσωπα κου θα καπελώσουν τα προηγούμενα.

Θανάσης Βασιλάκος: Όταν βλέπω τα αγωνίσματα η αλήθεια είναι ότι εθίζομαι και θα ήθελα πολύ να πάω αλλά είναι μεγάλη απόφαση. Εγώ είμαι πολύ ντόμπρος και ειλικρινής και θα έδειχνα και την γκρίνια μου και όλα, οπότε θέλει σκέψη! Έχεις για τα αγωνίσματα θα πήγαινα.

Τι σας δίνει ώθηση να προχωράτε όλα αυτά τα χρόνια;

Γιώργος Τσαλίκης: Κ-Ο-Σ-Μ-Ο-Σ. Ο κόσμος έχει πάρα πολύ ανάγκη να χαλαρώσει και να διασκεδάσει, γι αυτό εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε μεταξύ έχεις χαλαροί, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Ο καλλιτέχνης είναι από την πρώτη στιγμή αρραβωνιασμένος με την ανασφάλεια, το θέμα είναι να μην την παντρευτεί. Κάνω πάρα πολλά live το χρόνο και έχω καταλήξει πως το πιο βασικό έχεις να νιώθεις ασφάλεια με έχεις συνεργάτες σου και για να συμβεί αυτό πρέπει να σπαταλήσεις χρόνο και κόπο, να μιλάς και να είσαι αληθινός! Έχει τύχει να μου πει συνάδελφος «έκατσες στην πίστα 5-6 λεπτά παραπάνω» και γυρίζω και έχεις λέω «εκείνη τη στιγμή που κάθισα ήταν έχεις άνθρωπος ο οποίος πετούσε τόσα πολλά λουλούδια που έχεις πλήρωσε όλους σήμερα το βράδυ, οπότε είναι για το καλό έχεις!» Εκεί χαλάρωσε και έβαλε τα γέλια. Ειλικρινά έχεις εγώ χάρηκα πάρα πολύ που με έπιασε και μου το είπε διότι δεν το κράτησε μέσα έχεις, χτύπησε την πόρτα και μου μίλησε.

Αγγελική Ηλιάδη: Η αγάπη του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική για εμένα. Το πιο ωραίο πράγμα που βιώνω καθημερινά, μπορώ να πω πως είναι να μιλάω με τον κόσμο τόσο στα social media όσο και να έρχονται στο καμαρίνι και να συζητάμε ακόμη και πιο προσωπικά θέματα και να μου ζητούν τη γνώμη έχεις.

Θανάσης Βασιλάκος: Για μένα είναι πολύ σημαντική η εξέλιξη του καθενός εγώ είμαι σφουγγάρι θέλω σε κάθε μου συνεργασία να παίρνω τα καλύτερα! Από τον Γιώργο θέλω να πάρω ενέργεια, το χαμόγελο και γενικά αυτή την θετική αύρα που βγάζει. Από την  Αγγελική θέλω να πάρω την πραότητα και την ηρεμία!

Γιώργο, με αφορμή τον τίτλο του νέου τραγουδιού «Ο τρελός έχεις γειτονιάς σου» ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Γιώργος Τσαλίκης: Πολλά τρελά. Πρώτα από όλα θα σου ότι με το που έκανα επιτυχία παντρεύτηκα το κορίτσι που αγάπησα φοιτητής, την ίδια ώρα που όλοι μου έλεγαν έτσι και παντρευτείς τελείωσε η καριέρα σου. Δεν με ένοιαξε. Εγώ με τη Δώρα αγαπηθήκαμε και προχωρήσαμε. Αυτή είναι η πρώτη τρέλα, από άλλες τρέλες που να λέγονται στα blogs δυστυχώς πάρα πολλές αλλά… (γέλια)

Αναμένουμε σε λίγες ώρες να απολαύσουμε την έναρξη του νέου σχήματος, Γιώργος Τσαλίκης – Αγγελική Ηλιάδη – Θανάσης Βασιλάκος, στο πιο παρεΐστικο νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, το Frangelico φυσικά! “Τσικνίζουμε και πάμε Frangelico”!


Στηρίξτε μας με το like σας!!!

Ακολουθήστε μας

Comment here