Παντελής Καστανίδης – Συνέντευξη: Περιμένω την ημέρα που θα ξαναβρεθώ onstage και θα ξανανιώσω την ενέργεια του κόσμου.

kastanidis
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Ο αγαπημένος ερμηνευτής Παντελής Καστανίδης μας μιλάει για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σπάνια», για τη συνεργασία του με τον Άλεξ Κωνσταντινίδη και την ιδέα να δημιουργήσουν την δική τους δισκογραφική εταιρεία, την Qubi Music αλλά και τη μεγαλύτερη μουσική βιβλιοθήκη ελληνικών videoclips που δημιουργήσανε μέσα από το www.qubi.gr.

Παντελή χαίρομαι που σε συναντώ! Σε τι φάση σε βρίσκουμε αυτόν τον καιρό; Πως είσαι;

Κι εγώ χαίρομαι που σας συναντώ! Αυτόν τον καιρό βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου και δεδομένων των συνθηκών είμαι καλά.

«Σπάνια» λοιπόν ο τίτλος του νέου σου τραγουδιού πες μας λίγα λόγια για το κομμάτι και για τους συντελεστές .

Είμαι πολύ χαρούμενος για την καινούρια μου δουλειά. Πρόκειται για ένα ροκ ποπ τραγούδι σε μουσική και στίχους του Γιώργου Κουτσογεωργάκη, που ταιριάζει πολύ με το δικό μου ύφος και το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα στο στούντιο. Το βιντεοκλίπ το οποίο υπογράφει ο φίλος μου και συνεργάτης Άλεξ Κωνσταντινίδης είναι ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Λαύριο.

Αν ήσουν ένα από τα τραγούδια σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Θα πω το «Από σήμερα» του Δημήτρη Ξυπολιά, καθώς με γεμίζει με αισιοδοξία για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. (Από σήμερα εγώ πιο καλά θα περνώ κι αν το όνειρο αργεί κάθε εμπόδιο είναι για καλό..)

QUBI MUSIC νέα δισκογραφική, νέα όνειρα! Η Μήπως να μας τα πεις εσύ. 

Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου εγχείρημα. Μαζί με τον Άλεξ Κωνσταντινίδη αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και να δημιουργήσουμε μια νέα δισκογραφική εταιρεία με την υποστήριξη της HeavenMusic. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια μουσική οικογένεια με καλλιτέχνες που πιστεύουμε πολύ στο ταλέντο τους και να τους αναδείξουμε μέσα από την δική μας οπτική. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά και έρχονται σύντομα και νέα projects με μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα μας τα βιντεοκλίπ μπορείτε να τα βρείτε στο www.qubi.gr, μια μουσική βιβλιοθήκη που δημιουργήσαμε με όλα τα ελληνικά βιντεοκλίπ.

Πως περνάς τις δυσκολίες που διανύουμε τόσο καιρό , και ειδικά εσείς οι τραγουδιστές που έχετε να δουλέψετε πάνω απο έναν χρόνο! 

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι τραγουδιστές και γενικά οι καλλιτέχνες, έχουμε δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα τον τελευταίο χρόνο. Παρόλα αυτά όμως εγώ νιώθω ιδιαίτερα τυχερός που σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο ασχολήθηκα με κάτι νέο, την οργάνωση παραγωγής πολλών βιντεοκλίπ στο πλευρό του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Εκτός αυτού περνάω χρόνο γράφοντας νέα τραγούδια και περιμένω την ημέρα που θα ξαναβρεθώ onstage και θα ξανανιώσω την ενέργεια του κόσμου.

Έχεις απογοητευτεί πο­τέ από το επάγγελμα σου ως τραγουδιστής;

Όχι ευτυχώς. Είμαι από τους τυχερούς σ’ αυτόν τον χώρο γιατί έχω κάνει μέχρι ώρας πολύ ωραίες συνεργασίες και έχω δίπλα μου μια ομάδα μουσικών που εκτιμώ πολύ και με εκτιμούν κι αυτοί.

Τι να περιμένουμε απο σένα στην πορεία;

Σίγουρα έχω πολλή όρεξη για νέα πράγματα, τόσο στον χώρο των παραγωγών όσο και στο τραγούδι. Και επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα, ήδη ετοιμάζω ένα τραγούδι έκπληξη που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Τα καλύτερα έρχονται.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Ο Κώστας Μακεδόνας στο Ανοιχτό Θέατρου Λευκών Πάρου

    Τρίτη 16 Αυγούστου
  3. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε