Ξένη Μουσική

Η νικήτρια της Eurovison του 2016 JAMALA, επέστρεψε ως “SOLO”

Το Solo είναι ο νέος pop ύμνος από τη νικήτρια του 2016 στη Εurovision Jamala, και έρχεται μαζί με ένα πακέτο με ξεχωριστά remixes που έχουν ανέβει ψηλά στα club charts

Η Jamala αναφέρει “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία του Solo, ακι τη θετική του αντιμετώπιση από τους DJs! Και ήταν μοναδική η συνργασία μου με τον Bryan Todd, που αποτελούμε πλέον μια δυνατή ομάδα.” 

Η Jamala ζει και έχει μια επιτυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός στην Ουκρανία. Κάθε της τραγούδι βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στα Ουκρανικά charts την τελευταία δεκαετία. Το 2012 έπαιξε στοUEFA EURO μπροστά σε 150 countries, δημιουργώντας ένα διεθνές buzz στο τραγούδι Goal.  Το 2014 έπαιξε στο The Guide λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και η η ταινία βρέθηκε στο#1 στο  box office. Το  2016, Η Jamala κέρδισε τηEurovision με το τραγούδι 1944, και το βίντεο έχει πάνω από 5 million views.

Η Jamala έχει κυκλοφορήσει 6 albums & 18 διεθνώς πετυχημένα singles. Είναι κριτής στο The Voice στην Ukraine βοηθώντας νέους καλλιτέχνες να εξελιχθουν και να πετύχουν στη μουσική βιομηχανία. Έχει εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube & Spotify streams και παίζει σε στάδια σε όλο τον κόσμο. Το νέο της single Solo ήδη στο νούμερο #7 στα Music Week charts και το βίντεο έχει ξεπερασει τα 1.000.000 views.

Website | Facebook | Twitter |  Instagram | EPK 

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!