Επικαιρότητα

«Αλήθειες με τη Ζήνα» – Ε. Τοπαλούδη: Λίγα ψίχουλα τηλεθέασης γυρεύω…

Στην σημερινή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έδειξαν ένα video – ρεπορτάζ, για να αποκαταστήσουν -όπως οι ίδιοι είπαν- τη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία σπιλώθηκε από κάποιους χρήστες κοινωνικών δικτύων

Γράφει ο Βασίλης Στασινόπουλος

Το video, το οποίο είχε τη λεγόμενη «αράχνη», το λογότυπο στου καναλιού δηλαδή (μη χάσουν και την αποκλειστικότητα βλέπετε) θα ξεκινήσει με τη δημοσιογράφο που το επιμελήθηκε να λέει, πως είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη φωνή της Ελένης, τη φωνή που ούρλιαζε στους δολοφόνους και βιαστές της να σταματήσουν, να τη λυπηθούν! Ναι καλά διαβάσατε τη φωνή που ούρλιαζε να τη λυπηθούν οι βιαστές της!!! Προσπαθώ να γράψω κάτι κόσμιο για να σχολιάσω αυτά τα λόγια αλλά δεν γίνεται…. Πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι για να πεις κάτι τέτοιο; Αλήθεια τώρα; Τη φωνή που ΟΥΡΛΙΑΖΕ;;;;;;

Θα συνεχίσει δείχνοντας μας ένα βιντεάκι στο οποίο η Ελένη φαίνεται να λέει κάποιες «κακές λέξεις» αλλά οκ, βάλανε «μπιμπ», έχουμε κι ένα ήθος βλέπετε.

Αμέσως μετά το πάνελ της εκπομπής, θα μας πει πως το βίντεο έγινε για να αποκαταστήσει τη μνήμη της Ελένης η οποία σπιλώθηκε -από κάποιους άξεστους, ανεγκέφαλους θα πω εγώ- χρήστες των κοινωνικών δικτύων. Ξέρετε αυτούς τους γραφικούς και «ηθικούς» που στην είδηση ότι μια κοπέλα βιάστηκε, θα βγάλουν συμπεράσματα του τύπου, «τα ήθελε», «τσουλί ήταν», «να μην τους κουνιόταν» κτλ.

Κύριο επιχείρημα -της αποκατάστασης- θα είναι το ότι στα βιντεάκια της φαίνεται να είναι σεμνά ντυμένη! Μάλιστα…. Δηλαδή αν την έδειχνε, με μία κοντή φούστα ή ένα κάπως αποκαλυπτικό μπλουζάκι ή το μαγιό της -ξέρω γω- θα τη ρίχναμε στη πυρά; Τότε θα τα ήθελε και τα ‘παθε δηλαδή; Για αυτό κορίτσια, σε περίπτωση που 2 τέρατα σας βιάσουν και σας σκοτώσουν στο μέλλον, για να μπορούν να σας αποκαταστήσουν τη μνήμη στην ελληνική τηλεόραση (κατά προτίμηση στη μεσημεριανή ζώνη) θα πρέπει να είσαστε σεμνά ντυμένες.

Θα κλείσω αυτό το κείμενο με τη λέξη που πιστεύω πως αρμόζει σε αυτό το video-ρεπορτάζ:

Σαπίλα!

…Γνώμη μου…

Παρακάτω υπάρχει το video για όσους θέλουν να δουν σε τι αναφέρομαι.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!