Βασίλης Δήμας- Τζένη Γεωργιάδη: Η «Απορία» που τους ένωσε (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
dimas-georgiadi

Είναι ένας καλλιτέχνης που στηρίζει τα νέα παιδιά και γίνεται συνοδοιπόρος στα όνειρά τους, φροντίζοντας να πραγματοποιηθούν!

Έτσι, όταν γνώρισε από κοντά την Τζενη Γεωργιάδη, και έχοντας αρχικά μελετήσει το βιογραφικό της, και τα τραγούδια της με σπουδαίους εκπροσώπους της μουσικής, όπως ο Στέφανος Κορκολής, η Ρεβέκκα Ρούσση και ο Κωστής Μηλλιωτάκης, εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητά της, την ευγένειά της και τον low profile χαρακτήρα της, αλλά και από τη μοναδικότητα της χροιάς της φωνής της!

Με τη χημεία τους να δένει από την πρώτη στιγμή, η συνέχεια δόθηκε στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ο Βασίλης Δήμας, εμπνεύστηκε για εκείνη και για τους δυο τους, ένα μοναδικό ντουέτο!

«Η απορία μου» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα, και ενορχήστρωση του σπουδαίου Ανδρέα Γιατράκου, θα λυθεί σε λίγες μέρες, και όσοι την έχουν ήδη ακούσει, κάνουν λόγο για ένα ανεβαστικό ποπ ντουέτο, που συνεπαίρνει με τον ρυθμό του, αλλά και το «πάντρεμα» των δυο καλλιτεχνών!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. Η Σοφία Μουτίδου στην Ακτή Πειραιώς παρουσιάζει την παράσταση « Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας»

    7 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Κωνσταντίνος Μάμαλης: Το νέο του τραγούδι φέρει την υπογραφή των Παπαδόπουλου-Φιλίππου και προκαλεί… «Χαμό»!

Ο Κωνσταντίνος Μάμαλης συνεργάζεται και πάλι με το δίδυμο των επιτυχιών, σε ένα τραγούδι που αναμένεται να προκαλέσει πραγματικό… χαμό.  Μετά το τραγούδι «Χάρισμά σου»,