Κορωνοϊος: Μάσκες, γάντια και… πλαστικά ποτήρια στα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
kiamos-fever

Περίπου στα τέλη Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν να λειτουργούν και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Αυτά όμως που θα κάνουν αισθητή τη παρουσία τους στη νυχτερινή ζωή της χώρας, θα είναι οι μάσκες, τα αντισηπτικά και τα πλαστικά ποτήρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του menshouse.gr στα μπουζούκια έχει ξεκαθαριστεί πως θα λειτουργήσουν με ειδικούς κανόνες και μέγιστο αριθμό επισκεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε βράδυ τα μαγαζιά θα μπορούν να υποδεχτούν περίπου τους μισούς θαμώνες σε σχέση με το παρελθόν καθώς επιβάλλονται οι αποστάσεις 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

Όλο το προσωπικό θα είναι υποχρεωμένο να υποδέχεται τον κόσμο με μάσκα και γάντια, «αξεσουάρ» που επιβάλλεται να φορούν συνεχώς. Εργαζόμενοι στην υποδοχή, τη γκαρνταρόμπα, το μπαρ, το σέρβις, την κουζίνα, τα λουλούδια, τις φωτογραφίες και τις τουαλέτες απαγορεύεται να αποχωριστούν τη μάσκα και τα γάντια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, της προετοιμασίας και της καθαριότητας μετά το φινάλε. Το ίδιο και οι μετρ.

Αυτός πάντως που δείχνει να απομακρύνεται είναι το plexiglass, κάτι που δεν το θέλουν επ’ ουδενί οι επιχειρηματίες! Άντε τώρα να πρέπει να πετάξεις το λουλούδι πάνω από το «διάφανο τοίχος» για να πετύχεις τον αοιδό της καρδιάς σου!

Εν αναμονή λοιπόν, των επίσημων ανακοινώσεων. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναγκαστούμε σίγουρα ν’ αλλάξουμε συνήθειες, όσο έχει να κάνει και με τη νυχτερινή διασκέδαση μας!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε