Νάσια Κονιτοπούλου: Σε δισκογραφικά «πελάγη» ευτυχίας με το νέο της συμβόλαιο στη «G Music» (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
nasia-konitopoulou

Μία σπουδαία συνεργασία, μόλις ξεκίνησε, για τη Νάσια Κονιτοπούλου και τη «G Music»

Η «μεγάλη» κυρία του νησιώτικου τραγουδιού, που η φωνή της, έχει χαρακτηριστεί, από τις μελωδικότερες του Αιγαίου, υπέγραψε συμβόλαιο, με την πολλά υποσχόμενη δισκογραφική εταιρία, «G Music», και μαζί, ετοιμάζουν, πολύ ωραία, μουσικά πράγματα.

Η Νάσια Κονιτοπούλου, γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από τη Νάξο, έχοντας σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό της, και τιμώντας όλα αυτά τα χρόνια, επάξια την νησιώτικη μουσική και παράδοση, αποτελεί αναμφισβήτητα, μία από τις σημαντικότερες, πρέσβειρές της.  

Με την ευτυχία, να είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες κατά την υπογραφή του συμβολαίου στα γραφεία της νέας της δισκογραφικής στέγης,  η Νάσια Κονιτοπούλου, εμπιστεύτηκε τους έμπειρους ανθρώπους της «G Music», για να πορευτούν,  από κοινού, σε ένα ξεχωριστό μουσικό «ταξίδι», με πολύ όμορφα τραγούδια, που θα μας «ταξιδέψουν» με τη φωνή της, πολύ σύντομα!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Γιάννης Κωνσταντίνου: Δισκογραφικό ντεμπούτο με βιωματικό medley-unplugged που συγκινεί και Τουρατζίδη στο πλευρό του (βίντεο)

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου, κάνει το ντεμπούτο του, στην ελληνική δισκογραφία, και από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, προκαλεί, έντονα συναισθήματα, ενώ η φωνή του, οι