Τζένη Γεωργιάδη: Το «Πάντα για μας Καλοκαίρι», σαρώνει στην showbiz

tzeni
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

Την αγάπη πολλών επωνύμων έχει κερδίσει το μοντέρνο νησιώτικο μπάλο με τίτλο «Πάντα για μας Καλοκαίρι», που ερμηνεύει η Τζένη Γεωργιάδη

Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη νεαρή ερμηνεύτρια, που έχει δώσει το δυναμικό παρών της στα μουσικά δρώμενα, τα τελευταία δύο χρόνια, καταφέρνει σιγά σιγά να κερδίσει τον δικό της χώρο στο ελληνικό πεντάγραμμο, και να ξεχωρίσει.

Το νέο της τραγούδι, με την ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμη φορά του Στέφανου Κορκολή και της Ρεβέκκας Ρούσση, που την πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.200.0000 προβολές στο Youtube, από τον Απρίλιο που κυκλοφόρησε, αλλά και να γίνει το αγαπημένο καλοκαιρινό τραγούδι πολλών επωνύμων.

Οπτικοποιημένο στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Τήνο, με τον άκρως καλοκαιρινό ρυθμό του, που παντρεύει τις νησιώτικες μελωδίες με τις πιο μοντέρνες νότες, ηχεί στα clubs, στα ραδιόφωνα, αλλά και στις καρδιές της ελληνικής  showbiz, αφού αρκετοί είναι αυτοί, που το μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media, όπως ο Κώστας Βασάλος, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Naya, η Ελένη Βουλγαράκη και άλλοι!

Κάνοντας μάλιστα τον γνωστό dj Valentino, βλέποντας την απήχηση που έχει στον κόσμο και στα clubs, να τον ωθήσει να δημιουργήσει την πιο dance remix version του «Πάντα Για μας Καλοκαίρι», ανεβάζοντας κι άλλο τις μουσικές μετοχές της Τζένης Γεωργιάδη.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Πέθανε η Αγγελική Βαρελλά

Σε ηλικία 92 ετών απεβίωσε η αγαπημένη παιδική συγγραφέας Αγγελική Βαρελλά αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της. Η Αγγελική Βαρελλά και η υπέροχη φαντασία της