Επικαιρότητα

Δόμνα Κουντούρη: Το Fame Story και ο φόβος της δημοσιότητας

Η Δόμνα Κουντούρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν 15 χρόνια μέσα από το Fame Story. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της. 

Η τραγουδίστρια μίλησε στο womensnews και τη δημοσιογράφο Μάνια Καπαράκου για την εμπειρία της από το talent show και αποκάλυψε εάν θα το ξαναέκανε. 

Θέλω να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να πάμε στο Fame Story, από εκεί που σε γνωρίσαμε πριν 15 χρόνια. Μίλησε μου για την εμπειρία σου.

«Τότε θυμάμαι μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί. Η τηλεόραση, οι νέοι άνθρωποι και ο εγκλεισμός σ ‘ ένα σπίτι. Όλο αυτό είχε πολλές πλευρές. Δεν ήταν ότι, δεν πέρασα καλά. Πέρασα και καλά, πέρασα και δύσκολα, στο Fame Story»

Έχεις κρατήσει επαφή με πρώην συμπαίκτες σου;

«Όχι, δεν έχω κρατήσει ιδιαίτερη. Με τον Κωνσταντίνο Αργυρό έχω μιλήσει κάποιες φορές φέτος.»

Θα ξαναπήγαινες;

« Αν ήταν ίδιες οι καταστάσεις, ναι θα πήγαινα»

Η δημοσιότητα και το γεγονός ότι ήσασταν εκτεθειμένοι στους τηλεθεατές 24 ώρες το 24ωρο σε τρόμαξε;

«Πάρα πολύ, ναι, ναι. Με τρόμαξε πολύ. Και δεν μου άρεσε καθόλου. Το θέμα «celebrity», νομίζω δεν το αντέχει η ψυχοσύνθεση μου καθόλου. Δε το έχω με αυτό»

Οι περισσότεροι σε θυμόμαστε ως… τσαμπουκά. Είσαι ακόμα έτσι ή έχει αλλάξει ο χαρακτήρας σου;

«Στα 26 έχεις μια άλλη φόρα, δεν είναι το ίδιο με τα 40. Η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο. Οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αλλάζουμε. Τώρα είμαι πολύ πιο ήρεμη από τότε και κατασταλαγμένη, οπότε δεν έχω και την ανάγκη να φτάσω σε τέτοια επίπεδα ενεργειακά. Δηλαδή, πολύ δύσκολα θα φτάσω πια να θυμώσω, να συγκρουστώ. Βρίσκω άλλους τρόπους να επικοινωνήσω. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου, με την εμπειρία. Ήμουν ευθύς ως χαρακτήρας μέσα στο Fame Story. Όμως, το να λες τη γνώμη σου θεωρείται τσαμπουκάς»

Είναι πιο σωστό να λες αυτό που θες μπροστά στον άλλο και όχι πίσω από την πλάτη του…

«Ναι, εγώ αυτό δεν το έκανα ποτέ. Υπάρχουν ντοκουμέντα. Δεν το έκανα ποτέ, ενώ από άλλους γινόταν κατά κόρον στο παιχνίδι.  Το να λένε άνθρωποι πράγματα πίσω από τη πλάτη σου, κουτσομπολιό και τα λοιπά. Δεν το έχω ανάγκη αυτό το πράγμα. Δε μου ταιριάζει»

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!