Ανδρέας Στεργιόπουλος: Από το «The Voice» και την ομάδα του Σάκη Ρουβά, υπέγραψε «χρυσό» συμβόλαιο στην Panic Records (pics)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
rouvas-stergiopoulos

Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος, είναι ένας ερμηνευτής, που θα μας απασχολήσει έντονα, αφού έχει όλο το πακέτο, για να καθιερωθεί στην ελληνική μουσική σκηνή

Με καταγωγή από την Κρήτη, διαθέτοντας μοναδική σκηνική παρουσία, και χαρακτηριστική λαϊκή χροιά φωνής,  κατάφερε να εντυπωσιάσει κριτές και κοινό, κατά τη συμμετοχή του στο The Voice του 2017.

Ήταν τότε, που όλοι οι κριτές, από το πρώτο κιόλας άκουσμα, γύρισαν αμέσως τις καρέκλες τους, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι, από το οπτικό θέαμα και φωνητικό άκουσμα.

Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος, πριν από λίγες μέρες, βρέθηκε στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Panic Records, όπου τον υποδέχτηκε ο Γιώργος Αρσενάκος και η ομάδα του, για να υπογράψουν το «χρυσό» συμβόλαιό του… που θα οδηγήσει στην επιτυχία.

«Ένα από τα όνειρα μου μόλις πραγματοποιήθηκε !!! Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στην ζωή μου υπογράφοντας στην @panik_entertainment_group 🙏❤️ευχαριστώ τον @garsenakos που με αγκάλιασε και πίστεψε σε εμένα ανοίγοντας την πόρτα της εταιρίας για εμένα!! Stay tuned» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά στο Facebook  ο Ανδρέας Στεργιόπουλος, λίγη ώρα μετά τις υπογραφές.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Ελληνικό Μουσείο Μοτοσυκλέτας (video)

Ο Παναγιώτης Μαριολόπουλος ίδρυσε το πρώτο Μουσείο Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. Ο κος Μαριολόπουλος δηλώνει έμπρακτα την αγάπη του στους δυο τροχούς. Έχει συλλέξει γύρω στις