Γιώργος Σαμπάντης: Το «Έναστρον» ανακοίνωσε την νέα ημερομηνία έναρξης του

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
sabanis-thessoloniki3

Το «Έναστρον», ήταν να ανοίξει το πρόγραμμα του, στις 19 Νοεμβρίου, με τον Γιώργο Σαμπάνη στο τιμόνι και του Josephinne – Snik στο πλευρό του, να υπόσχονται ατέλειωτες βραδιές διασκέδασης

Τα σχέδια χάλασαν όμως, όταν ο ο Γιώργος Σαμπάνης διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό κι έτσι η πρεμιέρα αναβλήθηκε έως ούτε όλοι είναι υγιείς.

Η ώρα αυτή ήρθε κι έτσι, στις 10 Δεκεμβρίου, το «’Εναστρον» κάνει πρεμιέρα και ο Γιώργος Σαμπάνης με τίς αμέτρητες επιτυχίες του, έχοντας μαζί του την εκρηκτική Josephine και τον κορυφαίο ράπερ της χώρας SNIK σας περιμένουν για να διασκεδάσετε!

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Έναστρον»:

«Το Έναστρον είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα ημερομηνία έναρξης του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι πλεον υγιής και έχει επιστρέψει κανονικά στις απαιτητικές πρόβες του για την ολοκλήρωση μιας νέας φαντασμαγορικής παραγωγής που ετοιμάζουμε για εσάς.

Έτσι και εμείς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για ένα δυναμικό ξεκίνημα στις 10 Δεκεμβρίου στο πλήρως ανακαινισμένο Εναστρον!

Ο Γιώργος Σαμπάνης με τίς αμέτρητες επιτυχίες του έχοντας μαζί του την εκρηκτική Josephine υποδέχεται σε special act performance τον κορυφαίο ράπερ της χώρας SNIK δημιουργώντας μια ανατροπή στα vibes της νυχτερινής διασκέδασης!

Μαζί τους οι: Iamstrong, Oge, Gameboy, Prestige The Band, Kony

Do not dream it. Live it!»

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε