Μουκίδης για Σφακιανάκη: Εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά, εφόσον είδα ότι δεν συμμορφώθηκε (video)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
moukidis

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο συνθέτης πολλών αγαπημένων επιτυχιών που τραγουδήσαμε και τραγουδάμε ακόμα!

Ο καταξιωμένος Γιώργος Μουκίδης μίλησε για την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη και για την απαγόρευση που του έχει «επιβάλει» ,να τραγουδάει τις δικές του συνθέσεις στα μαγαζιά που εμφανίζεται!

Φαίνεται όμως πώς αυτό το «σήριαλ» δεν έχει τελειώσει μιας και ο Νότης δεν είναι συνεπής σε αυτό και συνεχίζει να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχει γράψει ο Μουκίδης στις εμφανίσεις του!

Με πολύ σοβαρό και έντονο ύφος ο Μουκίδης έιπε:

«Πέρυσι που είχα στείλει εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη να μη λέει τα τραγούδια μου, το τήρησε στις εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, μετά όμως άλλαξε γνώμη!Του έχω απαγορεύσει 46 τραγούδια και από αυτά λέει 7 τώρα που έχουμε καταγεγραμμένα σε βιντεάκια και λέει και κανά δυο ακόμα πότε πότε… τα οποία δεν καταλαβαίνω γιατί τα λέει αφού του έχω πει να μην τα λέει. Τα λέει σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είχα στείλει το εξώδικο όταν αποκάλεσε όλους τους Έλληνες τεμπέληδες. Ήταν άξιος να λέει τα κομμάτια μου όταν του τα έγραψα, τώρα θεωρώ ότι δεν είναι, ας μου αποδείξει ότι είναι. Εννοείται ότι θα κινηθώ νομικά, εφόσον είδα ότι δεν συμμορφώθηκε.

Έχουμε χρόνια να επικοινωνήσουμε με τον Νότη Σφακιανάκη. Με στεναχωρεί που είχε αυτή την κατάληξη αυτή η σχέση, δεν είμαι αναίσθητος.»

Δείτε το video:

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=q92WnOsSXNY&width=800&height=500[/embedyt]

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε