ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 22 Ιουνίου!

xatzigiannis-rythmos
Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email

«Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει» για την 46η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, όπου η  οικοδέσποινα dj Ράνια Κωστάκηθα υποδεχτεί για 2η φορά, τον πολύ αγαπημένο μας Μιχάλη Χατζηγιάννηγια να μας χαρίσουν μια ΝΥΧΤΑ γεμάτη αναμνήσεις αλλά και εκπλήξεις!

Mιχάλης Χατζηγιάννης θα βρίσκεται και πάλι εδώ, στην ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, μετά από 4 χρόνια, από τον Ιανουάριο του 2018. Με την χαρακτηριστική φωνή που μας ταξιδεύει  και όλοι αγαπάμε, ο Μιχάλης θα μας χαρίσει άλλη μια  ΝΥΧΤΑ, παρέα με την  Ράνια Κωστάκη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι πολύπλευρο ταλέντο ως μουσικόςτραγουδιστής και συνθέτης. Επίσης, υπήρξε και παραγωγός, ενορχηστρωτής και στιχουργός. Θεωρείται από τους δημοφιλέστερους και εμπορικότερους σύγχρονους καλλιτέχνες,  με καριέρα πάνω από 20 χρόνια και έχοντας στο ενεργητικό του την επιτυχία των τραγουδιών από την τηλεοπτική σειρά του Αντ1  «Άγγιγμα Ψυχής» καθώς και την κυκλοφορία αγγλόφωνων album στο εξωτερικό.

Συντονιζόμαστε, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ράνια Κωστάκη, και στις  21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, Rythmos Tubeγια να ακούσουμεμοναδικά και αξέχαστα τραγούδια!

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
  1. «Δώρο Γενεθλίων» στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη

    Δευτέρα 1 Αυγούστου - Σάββατο 1 Οκτωβρίου
  2. Eros Ramazzotti «Πέντε Θέατρα για Δέκα Πρεμιέρες» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

    Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου

Δείτε πριν φύγετε

Η γιαγιά – ζωγράφος της Κύθνου (video)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς το όμορφο νησί της Κύθνου. Ένας από αυτούς, είναι η κυρία Φλώρα που εκφράζεται καλλιτεχνικά, ζωγραφίζοντας. Με τα