Σοφία Δανέζη: Η αντικαταστάτρια της Αγγελικής Ηλιάδη, λόγω «Φάρμας» στο Vegas live stage (εικόνες)

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
11

Αν και η Αγγελική Ηλιάδη, είχε δρομολογήσει τις νυχτερινές της εμφανίσεις και είχε φωτογραφηθεί και για την αφίσα του Vegas Live Stage, όπου θα έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου, μαζί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Χαρά Βέρρα και Πέτρο Ίμβριο, η πρόταση-πρόκληση από την «Φάρμα», έφερε, ανατροπή στα σχέδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, είπε το «ναι» να μπει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, παρόλα αυτά όμως, μην αθετώντας τον λόγο της προς τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, συμφώνησαν, με την αποχώρησή της από το παιχνίδι, να επιστρέψει κανονικά στο πόστο της, στο hotspot διασκέδασης, της οδού Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, έπρεπε άμεσα, να αντικατασταθεί προσωρινά, από μία άλλη γνωστή ερμηνεύτρια, όπου θα συμπληρώσει την τετράδα της απόλυτης διασκέδασης. Έτσι, η Σοφία Δανέζη, που πληροί όλο το πακέτο, είναι αυτή που θα απολαμβάνουμε στη θέση της Αγγελικής Ηλιάδη, μέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, στη Φάρμα, και να μπορεί να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο.

Η Σοφία Δανέζη, φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Πρόφη για τη νέα αφίσα, και είναι έτοιμη, να μπει στην αρένα της διασκέδασης του VegasLive Stage, μαζί με τους Γιώργο Βελισσάρη, Χαρά Βέρρα, και Πέτρο Ίμβριο. 

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Το e-stage.gr προτείνει:
 1. Μάνος Λοΐζος: 40 χρόνια μετά – Από την καρδιά στην μνήμη

  Τετάρτη 4 Μαΐου - Κυριακή 26 Ιουνίου
 2. Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο Gazarte

  Τετάρτη 1 Ιουνίου - Σάββατο 16 Ιουλίου
 3. Γιώργος Σαμπάντης: Καλοκαίρι 2022 – Θέατρο Γης & Κατράκειο Θέατρο

  Τετάρτη 8 Ιουνίου - Δευτέρα 18 Ιουλίου
 4. Λάκης Παπαδόπουλος – Γιάννης Γιοκαρίνης – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας: Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater!

  Τρίτη 28 Ιουνίου
 5. Δημήτρης Μπάσης – «25 Χρόνια» στο Faliro Summer Theater

  Τετάρτη 29 Ιουνίου

Δείτε πριν φύγετε

Νίκος Μουτσινάς’ Stand up Comedy (video)

Ο Νίκος Μουτσινάς σατιρίζει την καθημερινότητα, τα πολλά και παράλογα που συμβαίνουν. Τσούχτρες, ΔΕΗ, πρόστιμα και καλοκαίρι, μπερδεύτηκαν γλυκά στο «στόχαστρο» του Νίκου, που παρουσίασε

Το μεγαλύτερο σαλάχι του κόσμου (video)

Πρόσφατα ψαράδες σήκωσαν με τα δίχτυα τους ένα μπαρμπούνι δυο κιλών, στη χώρα μας. Κάποιοι ψαράδες στην Καμπότζη όμως, πήγαν το ψάρεμα πιο μακριά. Έκπληκτοι