Δημήτρης Γιώτης: Επιστρέφει δυναμικά με χορευτικό τραγούδι των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on email
giotis-ti-agapi-ki-auti-live

Ο Δημήτρης Γιώτης χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική φωνή του και δίκαια έχει κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου, που τον έχει κατατάξει ανάμεσα στους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του

Πάντως ο γνωστός τραγουδιστής αποδεικνύει (για ακόμη μία φορά) ότι είναι πολύπλευρος ερμηνευτικά, καθώς δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία του με τους δημιουργούς των επιτυχιών, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου με ένα τραγούδι διαφορετικό από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει στην πλούσια δισκογραφία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιώτης μετά τα τραγούδια «Μου λείπεις» και «Μέθυσέ με» αλλά και αυτό με τίτλο «Ο περαστικός», που ήταν δική του δημιουργία και εκτός από το Youtube, σάρωσε κυριολεκτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας τις 5.000 κοινοποιήσεις στο facebook, επιστρέφει, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που έχει ηχογραφηθεί σε ζωντανή εμφάνισή του.

Πρόκειται για το χορευτικό τραγούδι «Τι αγάπη κι αυτή» που είναι σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, και στην επανεκτέλεσή του ο Δημήτρης Γιώτης έχει βάλει τη δική του ερμηνευτική σφραγίδα.

Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, χαρίστε μας το like σας

Latest...

Δείτε πριν φύγετε

Οι Walkman The Band στηρίζουν το κίνημα #MeToo με νέο τους τραγούδι: «Μη Φοβηθείς»

Με το απόλυτο σύνθημα «Μη Φοβηθείς» που κυκλοφορεί από την Heaven music το συγκρότημα των Walkman The Band για ακόμη μια φορά μας προτρέπει να… αναλάβουμε δράση! Το συγκρότημα με το καινούργιο τους single στηρίζουν